Hoppa till textinnehållet

Privat

Möjligheter till amorteringslättnader för privat- och företagskunder

Vi som lokal bank har en viktig roll i samhället. Därför ger vi möjlighet till amorteringslättnader för dig som drabbas av den uppkomna situationen av Coronaviruset. Kontakta din rådgivare eller ring oss på 0570-848 00 så hjälper vi dig.

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Boka tid

Du kan boka en tid för möten och rådgivning på alla våra kontor eller via telefon. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta Kundcenter 0570-84800 så hjälper vi dig hitta en annan tid

Illustration: Dator

Vi hjälper dig

koll din privatekonomi

Boka tid för rådgivning om du vill ha goda råd för din ekonomi!

Börja spara

Spara i fonder, spara i aktier eller är det bäst att ha pengarna på ett konto? Vill du ha hjälp med att välja den sparform som passar dig bäst, boka en tid hos någon av oss rådgivare.

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hittar du nyttig information om säkerhet på internet och via telefon. Vi hjälper dig så att du kan  skydda dina uppgifter.

Vill du träffa oss?

Oavsett om du möter oss på våra bankkontor, digitalt eller via telefon så är vi alltid redo att hjälpa dig förbättra och utveckla din ekonomi.

Har du koll juridiken?

Det är mycket som redan är bestämt i olika lagar, men det finns också mycket som du kan påverka själv, till exempel genom att låta oss hjälpa dig med ett testamente, samboavtal eller äktenskapsförord.

Swedbank Aktiellt

Nu blir Aktiellt, vår samlingsplats för spara och placera, ännu bättre! Mer innehåll, fler funktioner och enklare att hitta.

Aktiellt på en surfplatta