Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Privat

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Boka tid online

Nu kan du boka tid online för möten och rådgivning på våra kontor i Arvika, Charlottenberg, Edane, Koppom, Åmotfors och Årjäng. Välj kontor och tid som passar dig.
 

Illustration: Dator

Vi hjälper dig

koll din privatekonomi

Boka tid för rådgivning om du vill ha goda råd för din ekonomi!

Börja spara

Spara i fonder, spara i aktier eller är det bäst att ha pengarna på ett konto? Vill du ha hjälp med att välja den sparform som passar dig bäst, boka en tid hos någon av oss rådgivare.

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hittar du nyttig information om säkerhet på internet och via telefon. Vi hjälper dig så att du kan  skydda dina uppgifter.

Vill du träffa oss?

Oavsett om du möter oss på våra bankkontor, digitalt eller via telefon så är vi alltid redo att hjälpa dig förbättra och utveckla din ekonomi.

Har du koll juridiken?

Det är mycket som redan är bestämt i olika lagar, men det finns också mycket som du kan påverka själv, till exempel genom att låta oss hjälpa dig med ett testamente, samboavtal eller äktenskapsförord.

Swedbank Aktiellt

Nu blir Aktiellt, vår samlingsplats för spara och placera, ännu bättre! Mer innehåll, fler funktioner och enklare att hitta.

Aktiellt på en surfplatta

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!