Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Om Westra Wermlands Sparbank

Västra Värmland är en fin plats på jorden. Det håller du säkert med om. Varje dag ser vi våra kunder i ögonen och engagerar oss i samhällsutvecklingen i västra Värmland. Det känns både självklart och inspirerande. Vi är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa. 
Varje år låter vi en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna här. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten!

Vi är en bank med en tydlig idé

Vi ger tillbaka - möt eldsjälarna som ger västra Värmland liv

Att lära unga ekonomi är en del av vårt samhällsengagemang

Vi utbildar barn och unga i privatekonomiska frågor, och arbetar för att minska tröskeln in till arbetsmarknaden för unga människor och utlandsfödda akademiker.

Youths at a bus stop looking at mobile.

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken, som vårt kundcenter för privatpersoner och företag, våra kontor, support och spärrservice 

Ekonomisk information

Här kan du hitta ekonomisk information om banken.

 

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Mer information

Clearing             8431-9

BIC/Swift            SWEDSESS

Styrelsens säte   Arvika

Org.nr                 572000-4489