Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Aktuellt

Glad Påsk

Öppettider Skärtorsdag

Den 17 april har våra kontor öppet till 13,00. Telefonbanken svarar fram till 18,00 som vanligt. Trevlig helg!

Charlottenbergskontoret

Ledig tjänst

Vi söker en ny medarbetare till vårt kontor i Charlottenberg.

Mobilbanken iPhone, Android

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu personnumret automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Undersökning av hemsida

Westra Wermlands Sparbank gör en kundundersökning

Under ca tre månader, med start i mars genomför vi en kundundersökning om vår hemsida. Du kan få extra ruta på din skärm med följande text:" Säg vad du tycker om vår hemsida....". Inga personuppgifter eller koder efterfrågas utan vi vill ha svar på frågor gällande hemsidans utseende och sökbarhet m m. Hoppas du har möjlighet att lämna dina synpunkter. Det är viktigt för oss. Tack på förhand! Har du frågor kontakta Kundcenter på tel 0570-848 00
 

Deklarera 2014

Tips inför deklarationen 2014

Deklarationsblanketterna är på väg och den 15 april ska alla ha fått sina blanketter. En av nyheterna i årets deklaration är att schablonavdraget vid uthyrning av egen bostad har höjts från 21 000 till 40 000 kronor.

Mobilbanken - Full av möjligheter

Fler smarta funktioner i Mobilbanken!

Med Mobilbanken kan du sköta dina bankärenden, när och var du vill, som att skaka fram saldot, skanna OCR-nummer och ha koll på ditt sparande. Nu kan du även enkelt beställa både Mobilt BankID och Swish direkt i Mobilbanken. Gör som 1,5 miljoner kunder redan gjort, ladda ner Mobilbanken och upptäck fördelarna med att ha banken i fickan.

Ett hus med en grön dörr

Det nya bolånepaketet – tre fina erbjudanden du inte får missa!

Går du i husköpartankar eller ska köpa en bostadsrätt? Då får du inte missa det nya bolånepaketet där du får rabatt på villahemförsäkring och ett räntefritt handpenningslån. Dessutom får du träffa en av bankens jurister för en juridisk genomgång.

Logga BankID

Inte bara säkerhetsdosan!

Nu kan du utföra alla bankärenden med Mobilt BankID. Genom att ladda ner ditt Mobila BankID kan du få tillgång till samtliga tjänster i Mobil- och Internetbanken. Det innebär att du inte längre behöver använda säkerhetsdosan utan kan utföra bankärenden enkelt när och vart du vill via mobilen.

Köp valutan här

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut