Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Aktuellt

Varning

Varning för falska mejl och trojaner

Just nu cirkulerar mejl med falska avsändare som har syftet att infektera mottagarens dator med en så kallad trojan. Mejlen, som innehåller en bilaga, säger sig - just nu - komma från Skatteverket och CDON. Klicka ALDRIG på länkar om du inte känner igen.

SkogsElmia2015

Välkommen att följa med oss till SkogsElmia!

Westra Wermlands Sparbank i samarbete med AB Hilmer Andersson arrangerar  i år resa till SkogsElmia den 4 och 5 juni. Avresa från Arvika/Edane den 4 juni och avresa från Årjängs och Eda kommuner den 5 juni. Din anmälan vill vi ha senast 29 maj. Begränsat antal platser.

Inbjudan Frukostträff Arvika 2 juni

Hur säker är du?

Brottsligheten är en del av vår vardag. Företagare utsätts ständigt för angrepp från såväl organiserad grov brottslighet som vardagsbrottslighet.
Varmt välkommen till frukostseminarium om säkerhet!
Scandic Arvika Tisdag den 2 juni kl. 07.30 - 09.00 (inkl frukost)
Träffen anordnas av Westra Wermlands Sparbank, Fryksdalens Sparbank, Svenskt Näringsliv och Företagarna

Gammalt hus

Fiberlån

Fiberlån är ett erbjudande till dig som ska investera i fiberkabel till din fastighet. Du får låna upp till 30.000 men inte högre än kostnaden för anslutningen. Faktura eller annat underlag måste uppvisas. Ingen säkerhet behövs, men banken gör sedvanlig kreditprövning i varje enskilt ärende. Lånet ska återbetalas inom 10 år.

Våra Betal- och kreditkort

Ny reseförsäkring på ditt Guldeken- eller Ekenkort!

Från och med 1 mars 2015 har vi en ny reseförsäkring som ingår i kortet när du betalar resan med ditt Guldeken- eller Ekenkort. För att försäkringen ska gälla vid resan så måste minst 75% av resan vara betald med kortet.
Vilka förändringar är det i och med den nya försäkringen?

Får din värld att växa

Hushållens ekonomi - Ytterligare ett år med bättre ekonomi för löntagare

De flesta med arbete fortsätter att få det bättre även 2015. Många får mer kvar i plånboken efter att nödvändiga utgifter är betalda. En familj med bostadslån får till följd av lägre räntor över 1 300 kronor mer kvar att leva på per månad jämfört med föregående år. Pensionärerna kan däremot få det sämre, som mest en försämring med 200 kronor i fasta priser per månad.

Diagram

Beslut om begränsad avdragsrätt för pensionssparande

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut