Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Aktuellt

Karta över vårt verksamhetsområde

Ledig tjänst

Vi behöver redan nu och även efter sommaren nya medarbetare. Det är både visstids- och tillsvidareanställningar, till flera av våra kontor och därför söker vi dig som har ekonomisk utbildning och helst bankerfarenhet.

Aktie-TV

För dig som vill veta mer om vad som händer på aktiemarknaden

Den 11 maj har du möjlighet att se programmet Aktie-TV. Programmet guidar dig igenom omvärlden och aktiemarknaden. Du träffar bankens analytiker som ger dig sin syn på det aktuella marknadsläget och vad de ser framåt. Vi bjuder in till träffar på våra kontor i Arvika, Charlottenberg och Årjäng. I anmälan anger du Användarnamn:aktietv och Lösenord:aktietv Din anmälan vill vi ha senast den 6 maj, begränsat antal platser.

Kvinna jobbar hemifrån

Välkommen på informationsträff om e-bokföring

Med tjänsten e-bokföring sköter du enkelt din bokföring, fakturering och rapportering själv direkt i internetbanken. Välkommen till en informationsträff på kontoret i Arvika, Sparbankssalen Köpmangatan 2 (ingång baksidan banken) tisdagen den 10 maj kl 18.00. Anmäl dig på tel 0570-848 40  alt via mail foretag@wwsparbank.se

Senior använder sin dator

Deklarationstips 2016

Nu är det dags att deklarera för inkomståret 2015, blanketterna är på väg och senast den 2 maj ska din deklaration vara inlämnad till Skatteverket. Deklarerar du elektroniskt och har anmält konto till Skatteverket kan du få pengar tillbaka före midsommar

Får din värld att växa

Vi är en bank med en tydlig idé – se filmen om oss!

Vi är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa. Varje år låter vi en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna här. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten!

kortklubb.se

Nya fina erbjudanden runt om i landet på Kortklubben!

Du vet väl att du som har Eken- eller Guldekenkortet automatiskt är medlem i Kortklubben? Här hittar du erbjudanden och förmånliga rabatter på allt från resor och hotell till produkter och upplevelser.

Plånbok

Hushållen får ytterligare ett år med bättre ekonomi

De flesta hushåll får det bättre 2016; arbetslösa, pensionärer och ensamstående föräldrar är de som får den största förbättringen av sin inkomst efter skatt. Det visar en analys som bygger på Swedbanks data över typhushåll.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Stäng Skriv ut