Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Aktuellt

Allhelgona

Öppettider Allhelgonahelgen

Fredagen den 31 oktober har våra bankkontor öppet till 13,00, Telefonbanken Personlig service till 18,00 som vanligt.
Du kan besöka Mobilbanken, Internetbanken och självbetjäning via telefon – dygnet runt alla dagar.

Banken i Töcksfors

Ledig tjänst

Vi söker en Företagsrådgivare till vårt kontor i Töcksfors

Hantverksmässa Koppom

Välkommen till Hantverksmässa i Koppom!

Team for Koppom bjuder in till en gammaldags Hantverksmässa med många aktiviteter lördagen den 8 november. Vi finns på plats och informerar om vårt fiberlån. Järnskogs fiberförening kommer att hålla en fiberinformation. Vill du vara med och ställa ut?
Kontakta Torunn 072-5004448

Clarorna

Hej där kvinnliga företagare!

Det kvinnliga företagsnätverket Clarorna fyller 10 år. Detta firas med ett företagarevent i Årjäng på Best Western Hotel. Vi från banken finns på plats och är samarbetspartner till arrangemanget.

Våra Eken-kort

Shoppa säkrare med Ekenkortet!

Ekenkortet är ett säkert alternativ för att undvika bedrägerier. Du kan enkelt aktivera och inaktivera kortet både för Internetköp och för utlandsköp. På så sätt minimerar du risken för att en bedragare använder dina kortuppgifter för att handla på nätet eller utanför Sveriges gränser. Med Ekenkortet shoppar du tryggare och säkrare!

Swish

Swish – nu även för företag, föreningar och organisationer

Nu kan du ansluta Swish för företag. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning – ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar.

mobilt bank id

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu personnumret automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Vidarebefordra dina phisingmejl till oss

Har du fått ett mejl där du ombeds uppge dina personliga uppgifter? Då har du fått ett falskt mejl som kallas för phishingmejl. Varken Westra Wermlands Sparbank eller någon annan bank ber kunder lämna ut personliga uppgifter via mejl. Har du fått ett falskt mejl kan du vidarebefordra det till vår IT-leverantör Swedbank, så kommer vi tillsammans med dem att jobba för att stänga ner avsändaradressen.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Köp valutan här

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut