Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Aktuellt

Aktie-TV

För dig som vill veta mer om vad som händer på aktiemarknaden

Den 6 maj har du möjlighet att komma till en träff på banken och se programmet Aktie-TV. Programmet guidar dig igenom omvärlden och aktiemarknaden. Vi har träffar på våra kontor i Arvika, Koppom och Årjäng. Anmälan via länken nedan senast den 30 april. Du anger som Användarnamn: aktietv och Lösenord: aktietv
Du kan även kontakta din rådgivare. Begränsat antal platser.

E-bokföring

Vill du också börja med e-bokföring?

Vi vill tipsa dig om ett riktigt bra sätt att sköta företagets/föreningens bokföring på. Välkommen till oss på kontoret i Arvika torsdagen den 23 april kl 18.00 - ca20.00. Anmälan på telefon 0570-848 40 alt mail foretag@wwsparbank.se senast den 20 april.

Vitsippor

Dags att deklarera!

Deklarationsblanketterna är på väg och senast den 15 april ska du ha fått dem. I år har du ytterligare några dagar på dig då deklarationen ska vara inne senast den 4 maj.

Våra Betal- och kreditkort

Ny reseförsäkring på ditt Guldeken- eller Ekenkort!

Från och med 1 mars 2015 har vi en ny reseförsäkring som ingår i kortet när du betalar resan med ditt Guldeken- eller Ekenkort. För att försäkringen ska gälla vid resan så måste minst 75% av resan vara betald med kortet.
Vilka förändringar är det i och med den nya försäkringen?

Får din värld att växa

Hushållens ekonomi - Ytterligare ett år med bättre ekonomi för löntagare

De flesta med arbete fortsätter att få det bättre även 2015. Många får mer kvar i plånboken efter att nödvändiga utgifter är betalda. En familj med bostadslån får till följd av lägre räntor över 1 300 kronor mer kvar att leva på per månad jämfört med föregående år. Pensionärerna kan däremot få det sämre, som mest en försämring med 200 kronor i fasta priser per månad.

Diagram

Beslut om begränsad avdragsrätt för pensionssparande

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut