Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Ljus

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Aktuellt

Vinterbild av torp genom björkhänge

Öppettider under Jul och Nyår

Nedan kan du se bankens öppettider under jul- och nyårsveckorna. Telefonbanken självbetjäning, Internetbanken och Mobilbanken är öppet dygnet runt.

Kommentar

Tips inför årsskiftet

Det är ännu oklart hur hushållens ekonomi kommer att bli 2015. Riksdagen antog alliansens budget men nyval är utlyst till mars 2015 och sannolikt kommer fler förslag i vårpropositionen. Ta del av tips inför årsskiftet som hjälper dig när du planerar din privatekonomi!

Logo för Ung Företagsamhet

Inbjudan till Draknästet 2015

Är du UF-elev och har en spännande affärsidé? Den 22 januari arrangerar Ung Företagsamhet Värmland i samarbete med Westra Wermlands Sparbank Draknästet i Arvika!

Diagram

Beslut om begränsad avdragsrätt för pensionssparande

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Våra Eken-kort

Shoppa säkrare med Ekenkortet!

Ekenkortet är ett säkert alternativ för att undvika bedrägerier. Du kan enkelt aktivera och inaktivera kortet både för Internetköp och för utlandsköp. På så sätt minimerar du risken för att en bedragare använder dina kortuppgifter för att handla på nätet eller utanför Sveriges gränser. Med Ekenkortet shoppar du tryggare och säkrare!

Swish

Swish – nu även för företag, föreningar och organisationer

Nu kan du ansluta Swish för företag. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning – ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Köp valutan här

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut