Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Aktuellt

Golf

Sparbanksslaget 28 maj 2016

Nu är det dags för årets tävling ute på Arvika Golfklubb. Spelformen är Foursome Pb. Shotgunstart. Klasser: 1. Makar/sambo 2. Två generationer 3. Öppen. Begränsat deltagarantal. Välkommen med din anmälan på www.golf.se eller till kansliet Arvika Golfklubb tel: 0570-541 33.

Tävling

Tävling på Instagram där priset är en systemkamera!

Gillar du att ta fina bilder? Vi har just nu en tävling på Instagram där den finaste bilden i västra Värmland ska koras! Kanske är det din?

Får din värld att växa

Vi är en bank med en tydlig idé – se filmen om oss!

Vi är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa. Varje år låter vi en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna här. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten!

kortklubb.se

Nya fina erbjudanden runt om i landet på Kortklubben!

Du vet väl att du som har Eken- eller Guldekenkortet automatiskt är medlem i Kortklubben? Här hittar du erbjudanden och förmånliga rabatter på allt från resor och hotell till produkter och upplevelser.

Plånbok

Hushållen får ytterligare ett år med bättre ekonomi

De flesta hushåll får det bättre 2016; arbetslösa, pensionärer och ensamstående föräldrar är de som får den största förbättringen av sin inkomst efter skatt. Det visar en analys som bygger på Swedbanks data över typhushåll.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Stäng Skriv ut