Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Fiskdamm

Välkommen till bankens Familjedag på Arvika Hamnfest!

På lördag nappar det! Hjärtligt välkommen till bankens Familjedag lördagen den 2 augusti på Arvika Hamnfest mellan kl 12 – 17. Fiska i vår fina fiskdamm så får du säkert napp. Eller så kanske du behöver ladda ner en app? Vi har många smarta appar som underlättar din vardag. Har du exempelvis provat Swish? Om inte, så finns vi på plats och svara på dina frågor.

Årjängskontoret

Ledig tjänst i banken

Vi söker en Privatrådgivare till vårt kontor i Årjäng, gärna med bankerfarenhet och ekonomisk utbildning.

Dator

Vidarebefordra dina phisingmejl till oss

Har du fått ett mejl där du ombeds uppge dina personliga uppgifter? Då har du fått ett falskt mejl som kallas för phishingmejl. Varken Westra Wermlands Sparbank eller någon annan bank ber kunder lämna ut personliga uppgifter via mejl. Har du fått ett falskt mejl kan du vidarebefordra det till vår IT-leverantör Swedbank, så kommer vi tillsammans med dem att jobba för att stänga ner avsändaradressen.

Swish

Swish – nu även för företag, föreningar och organisationer

Nu kan du ansluta Swish för företag. Med Swish tar du snabbt, enkelt och säkert betalt med mobilen. Pengarna kommer in på kontot direkt utan fördröjning – ett smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar

Mobilbanken iPhone, Android

Smidigare inloggning i Mobilbanken

För att förenkla och ytterligare öka säkerheten vid inloggning till Mobilbanken sparas nu personnumret automatiskt och Mobilt BankID är det förvalda inloggningssättet.

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Köp valutan här

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut