Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Westra Wermlands Sparbank

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Aktuellt

student

Är du student? Då vill vi hjälpa dig på traven!

Vi vet att det kan vara tufft att vara student med stora utgifter och små inkomster, därför ger vi dig två kollegieblock och två stiftpennor gratis inför terminstarten!
Det enda du behöver göra är att komma in på något av våra sju kontor och visa att du har vårt Studenterbjudande.  
Välkommen in!

Plånbok

Nya sedlar och mynt

Riksbanken byter ut våra sedlar och mynt med start i oktober 2015.

Gammalt hus

Fiberlån

Fiberlån är ett erbjudande till dig som ska investera i fiberkabel till din fastighet. Du får låna upp till 30.000 men inte högre än kostnaden för anslutningen. Faktura eller annat underlag måste uppvisas. Ingen säkerhet behövs, men banken gör sedvanlig kreditprövning i varje enskilt ärende. Lånet ska återbetalas inom 10 år.

Våra Betal- och kreditkort

Ny reseförsäkring på ditt Guldeken- eller Ekenkort!

Från och med 1 mars 2015 har vi en ny reseförsäkring som ingår i kortet när du betalar resan med ditt Guldeken- eller Ekenkort. För att försäkringen ska gälla vid resan så måste minst 75% av resan vara betald med kortet.
Vilka förändringar är det i och med den nya försäkringen?

Varning

Varning för falska mejl och trojaner

Just nu cirkulerar mejl med falska avsändare som har syftet att infektera mottagarens dator med en så kallad trojan. Mejlen, som innehåller en bilaga, säger sig - just nu - komma från MediaMarkt, Skatteverket och CDON. Klicka ALDRIG på länkar som du inte känner igen.

Diagram

Beslut om begränsad avdragsrätt för pensionssparande

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Facebook

svar dina frågor direkt Facebook.

Vi stöder västra Värmlands föreningsliv

Karta över vårt verksamhetsområde

Westra Wermlands Sparbank är miljöcertifierade enligt ISO 14001

Stäng Skriv ut