• CONCIERGESERVICE - En exklusiv personlig service som hjälper dig med en mängd tidsbesparande tjänster. Det kan vara allt från att planera resor och boka restaurangbesök till att reservera teater- och konsertbiljetter. Tjänsten ingår i ditt kort och du betalar endast för det som bokas eller beställs. Öppet: mån-fre 08.00-21.00, lör 09.00-17.00.
  • DESIGN HOTELS - Design Hotels består av 270 exklusivt utvalda hotell runt om i världen. Med fokus på design, arkitektur, autenticitet och gästfrihet erbjuder de alla något utöver det vanliga. Boka ett av dessa hotell via Conciergeservice så ser vi till att du får ta del av ett antal fördelar.
  • ID-SKYDD - Att få sin identitet kapad är obehagligt, tidskrävande och kan leda till ekonomisk förlust. Genom ID-Skydd kan du få råd om hur du minskar risken för id-kapning samt personlig hjälp att upptäcka ett bedrägeri samt begränsa konsekvenserna om du blivit utsatt.
  • SPÄRRSERVICE - Registrera dina värdehandlingar såsom bankkort, betal- och kreditkort, körkort, pass och mobilabonnemang. Skulle olyckan vara framme kan du med ett enda samtal spärra det du önskar. Spärrservice har öppet dygnet runt, året om.
  • WEB CLEANUP - Med Web Cleanup kan du få hjälp att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet. Det kan vara innehåll som publicerats utan ditt samtycke eller falska profiler som skapats i ditt namn.
  • NYCKEL- OCH BAGAGESERVICE - Öka dina chanser att få tillbaka dina nycklar eller ditt bagage. Genom att förse dem med våra id-märkta brickor kan vi identifiera att det är du som är ägaren.
  • NÖDKONTANTER & NÖDBILJETTER - Om du förlorar dina kort när du är utomlands kan du få låna upp till 10 000 kronor i Nödkontanter. Om du förlorar dina biljetter har du möjlighet att få ersättningsbiljetter för upp till 15 000 kronor.
  • MEDDELANDESERVICE - Vi hjälper dig att kostnadsfritt förmedla viktiga meddelanden när du själv har förhinder.


Mer information om de olika tjänsterna som är kopplade till Guldkortet når du genom ett och samma telefonnummer 0770 – 25 20 53 eller via appen.