Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privatlån och krediter

De flesta av oss lånar pengar en eller flera gånger i livet. Det är en bra möjlighet när man vill köpa första bilen, renovera lägenheten eller köpa ny bostad. Kanske händer något oförutsett som gör att du behöver låna pengar.

Kom in till oss så hjälper vi dig att räkna på hur mycket du kan låna och vilka månadskostnader du får. Ring gärna och boka tid hos någon av våra rådgivare. Du kan även läsa mer på följande sidor om våra tjänster och olika typer av lån.

Köpa ny bil?

Bil

Drömmer du om en ny bil? Vi hjälper dig gärna att förverkliga drömmen. Att låna till bil på banken är både enkelt och tryggt och du kan välja vilket bilmärke och vilken bilmodell du vill.

Låna till annan konsumtion

Båtar

Drömmer du om en båt?  Eller kanske en ny tv, video, hemdator, vitvaror eller möbler? Eller så kanske du vill lösa ett annat dyrare lån? I så fall kan du ansöka om ett lån hos oss. Det går snabbt och enkelt.

Stäng Skriv ut