Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Lediga tjänster i banken

Westra Wermlands Sparbank Arvika

Vill du jobba på en bank som år efter år rankas som en av de allra bästa av sina kunder? (enligt svenskt kvalitetsindex)

Vi bedriver bankverksamhet med utgångspunkt i långsiktighet och sunt förnuft snarare än kvartalsekonomi. Hela vårt engagemang investeras i vårt verksamhetsområde, och har så gjorts sedan 1856 då Westra Wermlands Sparbank grundades, och som tanken en gång var med sparbanksidén.

Vi vill att kunderna ska känna att vi bryr oss om dem. De ska ha tillgång till förstklassig service och rådgivning av högsta kvalitet. Varje kund är unik och det är vår uppgift att finna lösningar som passar var och en.

Vi vill finnas nära våra kunder och har därför sju bankkontor i vårt verksamhetsområde som omfattar Arvika, Eda och Årjängs kommuner.

Vi söker medarbetare som är duktiga på att skapa och vårda relationer med våra kunder, som är utåtriktade, servicemedvetna och som givetvis tycker om att arbeta med människor.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka din egen utveckling. Det är också viktigt för oss att våra medarbetare på ett bra sätt ska kunna kombinera karriär och privatliv.

Även om vi inte har några lediga tjänster ute just nu så är du varmt välkommen att logga in och registrera ditt CV och personliga brev under intresseanmälan

Personalchef


Brita Wilhelmsson
Tel: 0570-848 89

Stäng Skriv ut