Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Placeringar

Vilket placeringsalternativ som passar företaget bäst beror på flera faktorer. Hur stort belopp som ska placeras, hur länge företaget vill binda pengarna och vilken risk man är beredd att ta. Dessutom gäller olika skatteregler för olika bolagsformer, vilket innebär att alla produkter inte är lämpliga att använda till alla bolag. Hör därför efter med banken vad som gäller för respektive placering.  

Bankkonton
Att placera pengarna på företagskonto eller placeringskonto är tryggt och säkert.

Fonder
Fonder för Företag ger dig möjlighet att få dina pengar att växa både på kort och lång sikt. Fonder är en praktiskt sparform i synnerhet om du varken har tid eller kunskap att följa de finansiella marknaderna.

Värdepapper
Man väljer inte en placeringsform en gång för alla. Vad som är rätt placering ändras hela tiden beroende på marknadsförutsättningar, produktutbud, skatteregler och bolagets egna behov. Därför behöver företagets placeringar ses över med jämna mellanrum.

Kontakta oss
Vill du veta mer om bankens tjänster för företag, kom in på närmaste kontor eller kontaka någon av våra rådgivare.

Stäng Skriv ut