Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Du känner säkert till att vi är en sparbank, att vi fattar alla beslut själva och att alla vinster från vår verksamhet stannar och gör nytta här hemma, i västra Värmland.

Våra företagskunder finns här i västra Värmland, även om företagens marknad ofta finns över hela världen. För att kunna möta företagets alla behov är det viktigt att vi har ett brett produkt- och tjänsteutbud, hög kompetens och den allra bästa service – det är ledstjärnor för banken.

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Swish för företag - ta betalt där kunderna är

Swish för företag, organisationer och föreningar

Swish för företag - ta betalt där kunderna är

Nu är vi över 5 miljoner privatpersoner som kan betala med Swish.

Swish för företag, organisationer och föreningar

Småföretags- barometern är här

Färgprover

Småföretags- barometern är här

Ta del av företagarnas tro om konjunkturen.
Läs Småföretagsbarometern här

Färgprover

Aktuellt

miniräknare

Så påverkas företagare av regeringens budget

Igår presenterade regeringen sin budget för nästa år. Satsningar för företagarna är relativt få. Men sänkt arbetsbetsgivaravgift för en första anställd hos enskild näringsidkare och satsningar på att underlätta för nyanlända med erfarenhet att driva företag att göra det i Sverige är några exempel på förslag som kan gynna företagen och företagandet.

Lantbruksbarometern 2016

Lantbruksbarometern 2016

I årets Lantbruksbarometer märks att yngre lantbrukare har större framtidstro än sina äldre kollegor. Fortfarande pressas många svenska lantbruksföretag av dålig lönsamhet, sämst lönsamhet upplever mjölkföretagen. De yngre lantbrukarna har investerat flitigast det gångna året, men fortfarande är det en relativt liten andel lantbrukare som gjort investeringar i jämförelse med historiska siffror. Något fler investeringar planeras det kommande året än för ett år sedan.

Stäng Skriv ut